Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

No Turning Back - No Regrets (2012)



Οπως έχουμε ξαναπεί οι No Turning Back είναι ένα από τα πιο ενεργά συγκροτήματα τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή σκηνή. Παρόλο που είναι συνέχεια στο δρόμο περιοδεύοντας δε σταματάνε να κυκλοφορούν άλμπουμς.

Στο "No Regrets" τους βρίσκουμε με ελαφρώς άλλη κατεύθυνση στον ήχο τους. Ξεχάστε το μονόλεπτα old school κομμάτια που τους είχαμε συνηθίσει στις προηγούμενες  κυκλοφορίες τους.

Οχι δε το γύρισαν στο metalcore! Οι ΝΤΒ εξακολουθούν να παίζουν hardcore με το τρόπο που μας είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια, γρήγορα και επιθετικά, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά εμπλουτίσαν τα τραγούδια τους και με αρκετά ΝΥΗC στοιχεία...που έκαναν τα κομμάτια τους σχεδόν δίλεπτα! Οι ταχύτητες σπάνε και δίνουν τη θέση τους σε πιο groove σημεία, ενώ τα gang φωνητικά πάνε κι έρχονται σε όλα τα κομμάτια κάνοντας τα ακόμα πιο πορωτικά...και συναυλιακά.

Αυτό εγώ το ονομάζω πρόοδο προς τη καλή κατεύθυνση. Οι ΝΤΒ ωρίμασαν και το "Νο Regrets" έρχεται να μας το βροντοφωνάξει. Πάρα πολύ καλό άλμπουμ! Κομμάτια όπως τα "Υοur Downfall","Can't Keep Me Down" και "By My Side" δε γίνεται να αφήσουν ασυγκίνητο κανένα λάτρη του καλού hardcore, αν και θεωρώ λίγο άδικο να ξεχωρίζω τραγούδια σε ένα τέτοιο άλμπουμ που ακούγεται μονορούφι και το repeat ή η εναλλαγή πλευρών στο πικ-απ είναι αναπόφευκτη.

CyCo Alx

8.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...