Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Concrete (NY) - Deadlock (2013)


Aπό τότε που έγινε η έκρηξη στη νεοϋορκέζικη σκηνή με τους Agnostic Front καταρχάς και τους Sick Of It All, Madball κλπ στη συνέχεια βγήκαν άπειρες μπάντες να τους μιμηθούν. Η δαιαφορά είναι πως πολλοί κάνουν πως παίζουν NYHC αλλά λίγοι μπορούν να καυχηθούν ότι όντως το παίζουν επειδή πολύ απλά κυλάει στις φλέβες τους.


Οπως καταλάβατε οι Concrete (NY) μας έρχονται από τη πόλη που ποτέ δε κοιμάται, τη Νέα Υόρκη και φυσικά παίζουν αυτό που όλοι νομίζετε. Δημιουργήθηκαν το 2010 και το "Deadlock" είναι το πρώτο τους άλμπουμ.

Οι επιροές τους είναι ξεκάθαρες με το πρώτο άκουσμα αλλά με δυσκολία θα μπορούσα να πω πως ξεκάθαρα μου θυμίζουν κάποια από της κλασσικές μπάντες του είδους, που προανέφερα. Ισως λιγο από Sick Of It All στο πιο πρωτόγονο.

Εχουν τα groove τους, τα sing along τους και δε διστάζουν να ανεβάσουν κατά πολύ τις ταχύτητες θυμίζοντας μας τις παλιές ένδοξες εποχές των '90s όπου η σκηνή άκμαζε.

Πιστεύω πως το "Deadlock" είναι ένα άλμπουμ που δε πρέπει να λείπει από τη δισκοθήκη κανενός fan του συγκεκριμένου είδους. Επιτέλους νέο αίμα!

CyCo Alx

Αξιολόγηση : 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...